Harta site-ului
Ajutor
Pompierii și salvatorii din raionul Dubăsari felicitați de președintele raionului Dubăsari
Pompierii și salvatorii din raionul Dubăsari felicitați de președintele raionului Dubăsari

Incendii, accidente, cazuri medicale, zi sau noapte, salvatorii sunt mereu la datorie. Anual, la data de 5 aprilie, Republica Moldova marchează ,,Ziua Salvatorului”. Cu acest prilej, în sala mare de ședințe a Consiliului raional Dubăsari, s-au adunat Secția Situații Excepționale și  Serviciul de intervenție și protecție civilă a Postului teritorial de salvatori și pompieri (PTSP) Coșnița.
Președintele raionului Duăsari dl Grigore FILIPOV, a salutat prezența pomierilor și amenționat că ,,Vă felicit dragi pompieri cu ziua profesională și fie ca devotamentul, curajul și riscul pe care vi-l asumați la fiecare ieșire în teren să vă însoțească pretutindeni și zi și noapte. Munca pe care o faceți zilnic, întru salvarea vieților omenești și a bunurilor materiale ale acestora, să vă facă și mai puternici, mai autoritari și solidari și să vă fie răsplătită prin respectul fiecărui cetățean al acestui raion. Vă mulțumesc pentru eroismul de care dați dovadă la chemările și intervențiile din teritoriu. Fie ca câte ieșiri faceți tot atâtea întoarceri să aveți”.
,,Dragi colegi vă felicit cordial cu această zi frumoasă, ziua salvatorului. Vă doresc bunăstare, pace în familii și liniște sufletească. Necătând la neajunsurile pe care le avem în procesul de lucru, prin mobilizare reușim să activăm în regim normal”, a subliniat șeful Serviciului dl Veaceslav ȚANGA.
Serghei GATMAN, șef Secție situații excepționale Dubăsari, de asemenea a ținut să menționeze specificul profesiei de salvator.  ,,Vă doresc să rămâneți și în continuare speranța oamenilor în cele mai dificile și grele încercări în care se pomenesc uneori. Sănătate familiilor voastre și nouă tuturor”.
Prezenți la ședință, ex-șeful SSE Dubăsari și unul din inițiatorii PTSP Coșnița, dl Andrian GÎNCU și Roman ABAJIROV, ofițer principal, Centrul Republican de Instruire au menționat și mulțumit conducerii raionului, Consiliului raional Dubăsari pentru conlucrarea fructuoasă și susținerea acordată în exercitarea viabilă a atribuțiilor de serviciu a pompierilor.
Ședința festivă a continuat cu înmânarea diplomelor, din numele Consiliului raional Dubăsari, colaboratorilor Secției Situații Excepționale Dubăsari și ai Serviciului de intervenție și protecție civilă în semn de înaltă apreciere și recunoștință pentru munca nobilă, devotamentul, curajul și sentimentul de siguranță pe care îl oferiți cetățenilor prin devotament civic și dăruire de sine și cu prilejul „Zilei Salvatorului”.
Un moment deosebit la întrunire a fost cadoul făcut cu ocazia acestei zile, de 2 agenți economici din s. Pîrîta, Valeriu PAPUC și Alexandru POSTORONCA, care au donat efectivului 4 dispozitive de legătură.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Pompierii și salvatorii din raionul Dubăsari felicitați de președintele raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta